jump to navigation

:: Hazami AJL :: January 24, 2007

Posted by Minci 先生 in Music Reviews.
trackback

Yes!!! Dah kuar jugak video dia akhirnya… bersama2 dengan angkatan ‘ Bandi Amuk ‘ dia.. hahahhaa…. *kelakar lah muka sedey diorg* I think there were a few contestants with choirs but Hazami’s stood out.. good for him and sounds like he had a lot of fans that night with all that cheering.

Hazami – Mungkir Bahagia 

Advertisements

Comments»

1. Puteri Nad :-( - January 24, 2007

ooo persembahan wise..sangat mantap kan..

2. LaDy FaNtAgHiRo - January 24, 2007

betol… mmg boleh agak dah menang persembahan terbaik… and kemenangan ml tu.. no question ask… mmg semua lagu yg menang layak menang…. tak byk kontroversi~

adibah mmg mantap~!!!

3. little healer - January 24, 2007

yea.. i like the persembahan..
n then you know what…
ada satu klip tuh dia tunjuk ah komenan artis after menang…
hazami sounds sooooooo lemah lembut… auw.. comelnyer…
rasa mcm nk angkat jadi best fren..hehe
the type of fren every girl should have
*tetiba dpt idea nak buat entry.. hehe *

4. Que - January 24, 2007

oi… hazami is my feveret ok, lagu ni sangat best + mendayu2
tapi rasa2nya kan mesia mmg ketandusan artis lelaki yg best la..
rasanya male singer kat mesia sore paling mantap bob AF kot… booo kat anuar zain (die tak leh nyanyi live!!!! )
ahaks

neway mane gi kak ani? mlm tu x de persembahan citrawarna malaysia kah??

ulek mayang nyanyian ella tampak x de hala tujuan… tapi ella nampak cute

persembahanan hazami agak unik actually i like the mask… very nak beli satu

motif ko baru tau cara die cakap lemah lembut? ade skali kluar kat carta era as a guest, khairil ngan seelan paul x abis2 usik die tau… sian sangat….

‘ala abang ni…. bla bla bla’ kata hazami msa interview tu…

5. Puteri Nad :-( - January 24, 2007

kak ani kan kalah motif tersangat tanya..nnt direjam oleh ihab boley..ahahhahah

ermmm seswatuh okie dia..

yakin 82%

6. little healer - January 24, 2007

aku suka baju Ella masa dia perform ulek mayang tuh.. aku kechiwa sgt2 dgn performance para penari dia.. helloooooooo.. sgtlah tk sama ok.. tercepat lah terlambatlah.. tk prektis apa.. kalo cegoo tarian aku.. cegoo sabri yg ajar.. mmg dah lama kena babap..

dgr cerita dia berseswatuh dgn penyanyi kegemaran my adik.. huhu~

7. Que - January 25, 2007

aiyo sensasi la ok yasmin… sape cikgu kegemaran adik ko? gareth gates kah?
ke will young? tak pon justin timberlake?

(motif membariskan artis antarabangsa?)

8. Puteri Nad :-( - January 25, 2007

hahaha..
sekali anuar zain jer..matila kakmin marah nnt


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: