jump to navigation

:: I’m Your Angel :: February 12, 2007

Posted by Minci 先生 in Love and Relationship, Music Reviews.
trackback

I’ll be your cloud up in the sky
I’ll be your shoulder when you cry
I’ll hear your voices when you call me
I am your angel
And when all hope is gone, I’m here
No matter how far you are, I’m near
It makes no difference who you are
I am your angel
I’m your angel

And when its time to face the storm
Ill be right by your side
Grace will keep up safe and warm
And I know we will survive

And when it seems as if your end is drawing near
Dont you dare give up the fight
Just put your trust beyond the sky…

Sometimes, I just want to be somebody’s angel.

Advertisements

Comments»

1. Amoun - February 12, 2007

Salam..

MinCi… Takde citer pasal Karpet Merah Grammy Cik Siti ke ?? hehe

2. little healer - February 12, 2007

tak..sbb aku blum mendapat khabar berita xclusif.. just tau dia pakai baju ciptaan bernard shj instead of the usual radzuwil

3. WanZue - February 12, 2007

2 Ihab,

sejak biler ko dah revert kak ani nie? dah insap ker nak masuk ct fan club? baguslah klu gitu.

2 Minci,

isnt dat gud to know dat? =)

4. lifeinside - February 12, 2007

isyy… bising la korang! org nk minat siti tu minat jerrrr :p

5. lifeinside - February 12, 2007

btw dah tengok anugerah Berita Harian? omg siti akan jadi gemuk macam aishah satu hari nanti! i swear to that! aishah gemuk giler mcm di pam2 … dasta betul penangan kawin ngan datuk ni ye..

6. daju - February 13, 2007

‘Sometimes, I just want to be somebody’s angel.’

heh…tau x guardian angel stuff..mcm..we be somebody’s guardian angel..
tp org tuh xtau pn kte guardian angel dia..then bgla choc ke ape ke..notes ke..hahah…
we played this time foundation yr..terigt balek cm bingung aje..
but my guardian angel xtau pn sape..and dia xpnah bg ape2 pn 😦
ntah2 i dont have any…i used to me someone’s tp org tuh dh tau dh pun…

7. little healer - February 13, 2007

wanzue,
is the grammy over by the way? i have been disconnected from the world for the past few days.. I really want to see that outfit

mirul,
yesssssssssss… I have seen that ABP and u r right she does look ‘pumped’. I was surprised to see her butt being a bit big. thankfully, her face still looks slim and gosh, I think she looked kinda cute that day with that hairdo. could it have been makeup-for-slimming-effect thing… I don’t know.

daju,
really? wow.. this is like secret admirer punyer bende.. jes that we r ‘guarding’ that person.. eish.. I cannotlah become ur guardian angel since u know me already.. hehe.. this is so cool… how nice…

8. Puteri Nad :-( - February 13, 2007

kakmin yg dicayangiiii,
orang da balek

9. Amoun - February 13, 2007

Salam oi…

Wah wah WanZue sakan ko prompang serata alam menebar tabir pentas peminat CT ni!! Tak cukup ngan A-N-I kat sini pon nak bawak aura cik CT Wan Kembang niii humang aihhhh… hahaha…

But just to note on ya comment… I might wanna join u guys with this CT Fan thingy… Though NOT IN THE NEAR FUTURE ok… Maybe one day.. But JUST NOT YET!!.. You have to understand me dear… Aku fanat Kak Ani pon… Aku tak tutup gerbang muzikal aku utk artis2 lain yg memang ada bakat… Bkan cam seteng2 peminat.. Dah minat satu artis ni.. Sumer benda artis lain buat busuk kat idong dia haha… Padahal muzik2, persembahan2 si artis tu mmg TOP NOTCH hebat segala… BUT STILL ada gak yg dok kutuk2 dikatanya bawak kontena bagai… Padahal artis yg dia minat pon skang dah bawak berjuta kontena… & yet dia tutup mata buat2 buta… just one English word for that really – EUWWWW hahahahaha…

Sorry luahan perasan tak alih2 😛

For what is worth… I really like CT for her talent… Kalo tak, takde la aku support segala macam pergi Royal Albert Hall etc ni… Lagu2 Kak CT pon sumer aku ada (sah sah la sbb abg aku minat babeng sama dia, aku cilok aja hahah) Cumanya of course, I can only have ONE artist whom I’ll be supporting whole-heartedly… And it so happened to be Kak ANI & not CT – too bad la 😛

Alaa… Lagipon CT dah byk peminat la… Aku nak minat CT ni, takde nilai di mata dia… Tgk – dek sbb minat Kak Ani.. Dek kerana lingkung peminat dia tak besar… Aku pon jadi BERHARGA di mata dia… Kan BEST tu!!!

Jadi kawan2… Marilah join venture aku utk jadi TRUE FAN Noraniza Idris… CT dah banyak sangat dah fan… Tak larat dia nak handle nanti hahahaha…

APA KES TOPIK JADI PASAL CT NI???!!? muahaha…
Takpo la… Dah dia peminat CELINE DION… Kira OK la ni citer citur pasal CT hehe…

But I 2nd Mirul’s opinion… Tak terkejut la kalo satu hari nanti CT jadi cam Aishah… But that’s not a bad thing, i guess haha… Baru la nampak tahap DIVA dia kalo berisi skit 😉 Miehehehe…

Org Kawin banyak berkat… 😉 Tak gitu MinCi?? 😀

10. little healer - February 13, 2007

seronoknyer aku tgk kau mengomel Ihab oiiii… hihihi….
sgtlah betul ckp ko.. ada stgh org mmg suka kutuk bagai.. eish.. tk puas hati betull… seperti ngko.. aku juga masih bukak mata dan tinga utk dgr lagu2 artis lain..

and yes…
kawin mmg bwk berkat.. sbb tuh aku nk kawen.. 😛

11. little healer - February 13, 2007

oh naddddddddddddd…. welkambeng!!

12. WanZue - February 13, 2007

i just pity celine dion cuz dis entry shud be commenting on her n her song.but da discussion has lead us 2 talk bout ct and her later appearance. how shame.
enw, i cudnt help myself from having big laugh upon reading ihab’s latest comment.particularly about da kontena thingy.yeah. even dat been said many times by ihab but still, i find it hillarious.even lately hazami seems to bring da whole batalion of his in da current AJL 2007 back then. n i supposed da credit shud go 2 kak ani for she opened da eyes of da contestant 2 rely one’s batalion 2 win – da best performance.lol

i must admit,its kinda hard 4 me 2 be true fan of kak ani’s,but ihab,u’ll always have my supports n blessings 2 do so.

Let God’s Love Unite Us All,
xxx


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: