jump to navigation

:: Perlu ker? :: February 12, 2007

Posted by Minci 先生 in Ponderings.
trackback

I believe in the freedom of speech and to voice out your opinion.But not to the extent of degrading one’s belief (religion) and character to the extent of humiliation!

Perlu ker menohmah seseorang to put your point across? Perlu ker mem’photoshop’, meng’superimpose’ wajah mereka atas badan babi dan haiwan2 yang sewaktu dengannya? Apa kau rasa hebat? Apa kau rasa pandai? Siapakah yang ‘bodoh’ sekarang? Perlu ker kau korek segala keaiban dirinya dan keluarga dirinya? Apa yang kau nak buktikan? Apakah releven hujah dikau dengan kisah hidupnya?

Fikirkanlah…

Advertisements

Comments»

1. baez - February 12, 2007

erm~ bersetuju ngan soalan2 kakmin itu
hentak diorang yang cam bagus ittiew

2. little healer - February 12, 2007

hentak kasik masuk tanah.. haha

3. Amoun - February 12, 2007

Salam…

OK… Sorry jadi katak… Tp aku MEMANG TATAU APA YG KORG DOK CAKAP NI… Enlighten me please 😉

4. little healer - February 12, 2007

oh.. ini adalah bende general semata2.. tiada kena-mengena dgn org khusus yg kita sumer kenali

5. lifeinside - February 12, 2007

mestiiiiiiiii ada niehh… sila la letak gambar tu bersama2 agar kami dapat menilai jua… keji sgt laa camtuh..

6. little healer - February 13, 2007

betullah tkder 🙂 … persoklan tuh mcm metafora2 jer.. jes random2 nyer anggapan..seriesly…. betul….

7. Amoun - February 13, 2007

Salam…

Wahhh Makcik Min oi!! Makin BLURRRR aku dibueknya hahahaha… Terus aku give-up tanak tanya lelebey hahaha 😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: