jump to navigation

:: A Makeover :: February 22, 2007

Posted by Minci 先生 in Mini Projects, Wasaii Studio.
trackback

OP Khas : I’m not a girl, not yet a woman

Preston, Yookay – Biskut Muka, salah seorang artis naungan Wasaii Studio dikhabarkan akan tampil dengan satu imej baru pada hujung minggu ini. Apabila diminta mengulas mengenai isu ini di Restoran Endang Miyaki petang tadi, Biskut Muka enggan mengomen dengan lebih lanjut. Gadis cilik itu hanya mengatakan bahawa imej baru tersebut ‘untuk suka-suka sahaja. Harapnya jadilah.. kalau tak pun.. lain kali pun boleh’

Sungguhpun demikian, maklumat dalaman yang dikorek daripada MG (identiti dirahsiakan atas permintaan individu) mengatakan bahawa Biskut Muka sedang mengalami fasa ‘mania’nya dan tindakannya sedikit sebanyak dipengaruhi oleh Britney Spears yang telah membotakkan kepalanya beberapa hari yang lalu. Ini bukanlah kali pertama Biskut Muka mengalami episod ‘mania’ ini. Seringkali perasaan sebegini dialami ketika Biskut Muka stress atau selepas menghadapi episod ‘murung’. Namun demikian, sehingga kini ‘sakit jiwa’ Biskut Muka ini tidak pernah didiagnos secara sahih oleh mana-mana doktor. Ini sekaligus melegakan hati para peminatnya dan tindakan gila seperti ini hanya dianggap nakal oleh mereka.

Berbalik kepada ‘makeover’ ini.Adakah Biskut Muka juga ingin membotakkan kepalanya? Apakah dia akan membuat tatu? Ikuti ‘temubual’ X-clusive Biskut Muka berkenaan imej barunya di The Chosen Flower dan mungkin Wasaii-Studio pada hari Sabtu ini pukul 8 malam waktu UK.

Janganlah biarkan kehidupan anda diselubungi misteri.

Advertisements

Comments»

1. Amoun - February 22, 2007

Salam…

Oi… BIKSUT MUKA tu YasMinCi setelah berDIGIMON bertukar rupa bentuk segala ke?? APSAL BISKUT OK?!?! hahaha…

Whatever u gonna do dear, TOLONG JANGAN CUKUR RAMBUT!!

Sekian trimassss hehehe

Oh yeah.. Weh minta tolong prove read Lyrics kat A-N-I!! Mekaceh atas kesudian!!

2. Puteri Nad :-( - February 22, 2007

hahaha
sebab tak kek batik..
klu tak kek batik ihab..

3. Amoun - February 22, 2007

Salam…

Apsal tak APAM BALIK terus?? Tak pon PUTU MAYAM ke…
APAM BALIK ngan PUTU MAYAM feveret aku tau haha…

YasminCi THANX for the thought!! 😀
Kalo terasa ada nak pk2 ubah2 sila nyatakan cocopat yer 😉
Mekacih!!

4. Amoun - February 22, 2007

Eh silap… Feveret aku PUTU PIRING sebenarnya…
Tapi sebab PUTU MAYAM bunyi best… Jadi aku sarankan BISKUT MUKA ditukar nama jadi PUTU MAYAM… 😀

Sekian wasalamzzz

5. fiza - February 22, 2007

hahaha 😀
kanot wait till weken nk tgk new kakmin

6. little healer - February 22, 2007

Amoun,
apa BIKSUT2..hahaha… oh.. I tak mau ok jadi Putu Mayam.. rela jadi tepung pelita.. hehe~~ apsal aku tk pernah dgr pasal putu piring .. wujud ker…
iyolah.. kalo ada rasa nk ubah paper.. aku ckp kat ko…

Fiza,
oooooo… i pun tk sabar OK~~~

7. daju - February 23, 2007

heheh..cant wait jgak for weekend for the exclusive interview..
bley jd peminat setia biskutMuka cmni..haha
and bile nk record new song..video perhaps..
boleh upload kt wasaii-studio..hehh 😉
ouh..and kak min, putu piring sgt sedap..
balek mesia nnti sila cari kt pasar mlm sure ade~

8. Puteri Nad :-( - February 23, 2007

nak panggey kakmin kokakola

9. little healer - February 23, 2007

daju,
hohohoho.. sila pengerusikan fan club sekali.. *gelak guling2*
menurut Boss tk lama lagi ada ah lagu baru.. 😛 sedap ker putu piring.. ok ah.. terus masuk list makanan yg wajib dimakan balik mesia nanti..

nad,
knp kokakola? sbb britney buat iklan pepsi ker..heh 😛

10. Puteri Nad :-( - February 23, 2007

pandai kakminnn
as expected from my sister..
ahahahah

11. jet - February 23, 2007

tgk style rambut pehtu kite bt highlights plis..i’ll help..tros aku ikot kamu ke kedai rambut..haha..euphoric melanda..

12. little healer - February 23, 2007

hohoyea… besnyer…

13. Amoun - February 23, 2007

Salam…

Jgn KOKAKOLA ok!!
Dana dia menjahanamkan Iraq… WE ANTI COCA COCAINE hehehe…

14. Puteri Nad :-( - February 24, 2007

wah ihabu~
motif ko..jadi camtu
kakmin BEBSI lah okie~takpon KAKMIN FANTA BURTUQOL~

15. little healer - February 24, 2007

ohhhhhhhhhhhhhh..
fanta burtuqol = fanta oren..
kan? kan?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: