jump to navigation

:: Otakku Serabut Lagi :: February 23, 2007

Posted by Minci 先生 in Everyday Life, Just For Fun, Karya Pujangga SEPI-Tal, Mini Projects.
trackback

Otakku Serabut Lagi by Pujangga SEPI-Tal

[Harus dinyanyikan mengikut lagu ‘JIka kau bercinta Lagi – Alleycats’]

Otak ku serabut lagi
Rasa macam nak mati aaa aaa aaa
Otak ku serabut lagi
Eyyy kau mari sini aaa aaa aaa

Lipatkan bajuku dalam bakul
Tolong ironkan semua sekali
Kalau boleh masak untuk aku
Mee goreng mamak serta teh tarik

aaa aaa aaa

Otak ku serabut lagi
Rasa macam nak mati aaa aaa aaa
Otak ku serabut lagi
Eyyy kau mari sini aaa aaa aaa

eeeeee.. geramnya aku hari ni
sebab internet pegi buat hal lagi
eyyy.. tolonglah jgn macam nih
aku nk buat keja dan cetting jap gi

aaaaaaa aaaaaa aaaaaaaaaaaaa

Sekarang aku nak gi masuk tido
Bila Maghrib kau tolong kejut aku
Kalau tak nanti
Aku makan biskut kau lagi

Advertisements

Comments»

1. Puteri Nad :-( - February 23, 2007

kakakku..
kenapa kamu sering emo dan sering serabut semenjak duamenjak ini
beritahu adik ini

2. Amoun - February 23, 2007

Salam…

Tu la pasal!! Aku pon pelik semacam… U ok dear?? Ke nak aku sign Mental Health Act ni?? hahaha… Depressi semacam je ni TATOT ok aku 😛

Oh yea… Thanx for ya comments on the blog 😀

3. little healer - February 23, 2007

oh.. usah gusar OK.. i m lyke this… biarkan sajorr episod ini manifest itself.. hahaha~~ it wil get better…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: