jump to navigation

:: BiskutMuka X-clusive :: February 24, 2007

Posted by Minci 先生 in Everyday Life, Just For Fun, Mini Projects, Wasaii Studio.
trackback

Temubual Messenger bersama BiskutMuka, X-Clusive di sini.
oleh krew majalah Remajho (KR)

KR : Salam Biskut Muka
BM : Salam
KR : Canne imej?
BM : Camtuhlah       *matilar aku tgh ckp sorang2 sbb tkder org betul nak interviu aku nih..hahaha*

KR : Jadi apa sebenarnyer ‘makeover’ yg telah dibuat?
BM : Ooohh.. tak banyak pun OK.. asalnya nk buat haircut ngan henna sekali. Konon2nya macam tatu lar, tapi tk jumpa henna, so buat rambut jer.

KR : Rambut pesen canne?
BM : Ntah lah.. tk tau nak ckp canne.. style ’emo’ ker nih? nak kata style ‘pixie’ pun ada.. ker ‘pixie’ nih under ’emo’? Yang pasti, dia bukanlah style goth, retro, punk dan bende2 yg sewaktu dgnnya.

      A fusion of both

KR : I see.. so why the change?
BM : Well.. I need something ‘new’ once in a while..nak botak kepala is like extreme kan.. so this is the nearest I could get. Makes me feel reborned! Baju kat dalam wardrobe pun dah tapis.. nak kasik charity memana yg dah tk guna sangat.

KR : charity mana?
BM : Save the children lah kot.. tapi kenalah tanya2 hosmet dulu, ada sesapa nak baju tuh ke tak.. kang tk pepasal diorg pegi beli kat kedai tuh.. takker naya..
KR : About your hair, tak menyesal ker?
BM : Haha.. you nih sebijik mcm hairdresser tadi, ntah brp kali tah dia tanya , ‘are you sure about this?’ haih.. i am so sure lah my dear..I mean, rambut boleh tumbuh balik kan. pastuh makcik gunting rambut tuh siap ‘kaunseling’ lagi on how i am to manage my hair – kena selalu straighten and use wax to get the effect.

KR : Really?
BM : Yup, n u know what.. that wax thing is sooooo amazing. I ‘ve only known about gel before and hari nih baru tau that wax is far better and more flexible. Gel makes your hair a bit stiff.

KR : Cool.. so r u still going to get urself ‘tattooed’?
BM : Yep, if I manage to get my hands on henna.
KR : Any hints as to what the design would be? Corak apa nak buat?
BM : Oh.. nak lukis pelan hospital kat badan mcm Scoffield … hehe.. takderlah.. adalah… rahsia..
KR : Rahsialah plak.. fine! heh..baiklah cik biskut, adakah anda mempunyai pesanan kepada para peminat? Ada yang dah tanya pasal lagu nih..
BM : Ohh.. pasal lagu.. BOSS kami rasanya baru sahaja mendapat talian internet, jadi tk lama lagi adalah tuh kena masuk studio buat recording… lagu apa, saya tak tahulah…mmmmm… untuk para peminat saya ( matilar perasan), thank you for all ur support. Love ya.. heh 😛

KR : Baiklah, terima kasih bebanyak kpd BiskutMuka kerana sudi meluangkan masa bersama krew Remajho. Kepada para pembaca di rumah, sebentar lagi…….

Advertisements

Comments»

1. daju - February 24, 2007

yeahh..the exclusive interview..haha..
bkan setakat interview siap ade tips penjagaan rambut skali..hehh..
dh lame nk tkar wardrobe jgak..tp xtkar2 smpai skrg..

2. jet - February 24, 2007

sittu sanna sinni hupdet ekslusif ko ye..cm hartis..sold out la sume magazine ko kaber depan..

3. little healer - February 24, 2007

daju,
ahaha.. mestilah OK..artis ilmiah kononnyer

jet,
ahaha.. mestilah OK

4. Puteri Nad :-( - February 25, 2007

muaahahha kakmin bajet artisan

5. Amoun - February 25, 2007

Salam…

Kisah perempuan dan rambutnyaaaa… I have no further comment… Kalo tgk citer2 lama pon selalu aku dengar conversation:
“Nak pergi mana tu Limah”
“Nak pergi BUAT RAMBUT”
So buat la gapo2 yg mung nak buat pado rambutmu.. Aku happy sajor.. Bkan aku bley tgk pon hasilnya… HARAM katanya haha…

Tp YA IDEA OF WANTING TO DO THE HENNA-THINGY like Scoffield memang WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GILER COOOOOOOOOOOOOOLLLLL!!!
Yet again itu pon TAKLEH TGK GAK TANDA HARAM BERGANDA2 hahaha Maka ku biarkan aja Luncai terjun ngan Labu2nya dan Minci terjun ngan apa2 buah yg dia suka…

Cuma nak tanya… APA KES NGAN ISU LAGU NI??!! Hasila ada nak bikin lagu baru kah?? hehe 😀 Kalo ada, ku mau tahu!! 😀

6. little healer - February 26, 2007

nad,
ahahaha… biasalah I.. suka perasan…

amoun,
nak jer aku sambung ‘ku biarkan aja Luncai terjun ngan Labu2nya dan Minci terjun ngan apa2 buah yg dia suka…’ dgn sumting.. tp kang tk senonoh lah puler..
isu lagu nih tkder kena mengena ngan Hasila.. nih adalah production Wasaii Studio yg skali lagi wujud atas dasar perasan dan suka2 semata-mata.. 😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: