jump to navigation

:: Siri Agak Seram :: February 25, 2007

Posted by Minci 先生 in Everyday Life, Just For Fun.
trackback

Klip2 ini telah disyorkan oleh rakan saya, Hata. Ada 3 siri  – Spirit of the Coin, Overtime dan Sudah ke Belum. Masing2 lebih kurang 4 minit. Untuk kesan yang efektif, saya cadangkan tengok Sudah ke Belum paling last. Tapi, kalau tak nak pun takper.

1. Spirit of the coin

2. Overtime

3. Dah ke belum?

Now tell me, seram ke tak?

Advertisements

Comments»

1. Puteri Nad :-( - February 25, 2007

nad paling suka
yg spirit of the coins..
tengokler muahahahahah..
i took two weeks to complete all

2. Puteri Nad :-( - February 25, 2007

tp sumer tak takot pon kan..
matila da tengok maka bley berlagak2

3. jet - February 25, 2007

hoo..aku pna tgk suda ke belom tuh..ni member abg aku yg buat..mamat yg buat dvd kawen kakak aku tuh..ade satu siri yg die suro abg aku belakon [yg overtime tuh]..tp sbb abg aku x sempat nk pakai bju opis the day shooting sbb travel dr joho ke kl msok keje x sempat tuka baju,so die amek budak len blakon..hahaha..kecilnye dunia..

4. little healer - February 25, 2007

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh… kechel yer dunia… ibarat globe atas meja jer

5. Puteri Nad :-( - February 25, 2007

wahhhhh
amekla aku berlakon jettt..amek la akuuu

6. jet - February 25, 2007

kechel mmg kechel wahai kanak2 jpon comel…hoo..tnye aku apehal lak natrah..tp natrah, jika kamu x braid rambut kamu, kamu sesuai jd pontianak dlm siri ini..mm..kacak tau lelaki yg bikin video ni..well..at least type aku..haha..jd tukang buat milo mse shooting pon aku mau..

7. Puteri Nad :-( - February 25, 2007

heyy i pontianak tersuwit then dalam movie2 pendek itu..hahahaha

8. little healer - February 25, 2007

jet,
indahnya diriku skrang jadi gadis yg perasan Jepon + comel..hahaha, ohh.. kalo dekat lokasi shooting aku nak jadi org yg dok pegan mic boley? abihlah nampak, masuk film.. haha

nad,
oh dear.. of all things.. u want to be dat.. 😛

9. Amoun - February 26, 2007

Salam oi…

apsal aku takle tgk yg OVERTIME tu?? Nak gak tgk org yg pakai baju opis segala macam tu hehe…

Seram la weh!! Kena tgk sorg2 dalam bilik.. Tutup lampu… Pasang AUDIO kuat2… Tak pon pakai headphone… Serious GELORA oi haha…

10. LaDy FaNtAgHiRo - February 26, 2007

oppss.. tak dapat tgk lah kat lab nih… nanti balik rumah baru bukak nak tgk.. seram sgt ke? nak tgk yg abg jet buat tu… dunia mmg kecil~

11. baez citarasa - February 26, 2007

miahahahaha
mmg tatot ok tetige in which ekceli daku melihat alone tepat jam 12 maka dingdong2 katanyeh si jam di belakang. da la tutup lampu, dan ujan tika itu, tatot sgt ok~ miahahaha

jet aku nak wat filem, ko nak berlakon tak okeh? jemputan khas mode

12. JustAnOrdinary - February 26, 2007

minci n all,

do u think those are real? especially da spirit coin ones..

eager 2 know,
x

13. jet - February 26, 2007

wah..incik baez mau bikin filem apeka?jd blakang tabir pon kami sanggop..
dunno whether these stories are real..but i do know that if u play spirit of the coins at school ur going to have a long lecture from ur teacher..miahah..

14. Puteri Nad :-( - February 26, 2007

owh abang wan,nad penah men kat sini..hahaha..lambang trying..anyway takde mende pon la..alhamdulillah

15. little healer - February 26, 2007

amoun dear,
kalo tk dpt play kat sini.. play kat youtube sajorr jawabnyer

kak syifa,
yes.. tgk ah kat rumah.. ajak kucing tgk skali

wanzue,
my cousin played spirirt of the coin and according to her, that spirit stayed with her for quite a while.. the spirit whispers to her and she communicates back by writing stuff on her lap.. how convincing is that? i have no idea.. but i know i was scared to be left alone with her

baez,
jempot me too.. I wanna be watak baik2 only

nad,
whoa.. nad sgt daring..

16. JustAnOrdinary 2 Nad - February 26, 2007

nak menempah maut ke ape kamu ni.. jgnlah dok cuba2. sekali bende tue tak leh gi nnt, haaaa camne? x ker nanes si baez tue (yg tak henti2 nanes katanyeh)

x

17. Saiful - May 9, 2008

drama seram ketiga2 ni aku suka.. bagus la sape yg wat drama ni.. sape pengarah dia ek.. budak2 aswara ke? 2 thumb up… ^_^

18. heriPOtter - July 4, 2008

Good Short Movies Seram …hiihhihiiiiihihiiiii


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: