jump to navigation

:: KOnsert Minggu 8 AF5 :: May 5, 2007

Posted by Minci 先生 in Uncategorized.
trackback

“heliza giller best tonightttttt”

itulah kata2 salah seorang peminat Heliza yang malangnya diketahui identitinya di satu laman web. Andaikata dikau online sudah pasti ada 2 individu yg akan terus memBUZZ dikau dan memberi emoticon ini.  motif??

Now.. Can someone tell me

1 – where can I get Mila’s jeans? I love the cut and the design.

2- did Mila wear contact lenses? speaking of contacts, colored lenses seemed so yesterday once you’ve known about secreteyes. Too bad the only distributor I know can only send it to residences in Malaysia.

So, Dafi’s out. How does all the DAFIghters feel I wonder?

Afundi MinCi sajorr.

Why the clip above? Because it’s got Siti Nurhaliza and if you’re wondering how my mum looks like – she is Aisyah seimbas lalu. Hidung sepadan, suara saja tidak serupa.

Amaran : Kutuk Siti, aku cincang korang dlm mimpi.

Ohh..can someone find me a better version of this clip?

Advertisements

Comments»

1. Kirana - May 6, 2007

Setuju ngan Minci pasal Heliza. TApi ramai betul org kutuk dia lepas show tu. Akak tensen dik….

2. daju - May 6, 2007

bile the camera amek shot frm above and we could see the AIM logo..mse tuh sgt cantek..

3. little healer - May 6, 2007

kirana,
hoho..sy tk minat heliza sgt sbnrnyer cikgu.. yg ckp ‘heliza best sgt’ tuh org lain.. 😛

daju,
yup yup

4. Puteri Nad :-) - May 6, 2007

ngahahahahahah
oleh kerana dafi tekeluar biarla nad mengutuk siti..tp siti tak bersalah padaku..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..geramnyeh..
musti peminat2 dafi sesal
tu la korang sapa suh x mengundi

5. fiza - May 6, 2007

hehe..nad AFUNDI sape lak skang?? blom tgk lagi..nnt tgk..tenet tgh selow neh

6. little healer - May 6, 2007

nad,
honestly I did not like Heliza’s performance.. ntah apa yg bestnyer.. i really dun know…

fiza,
a ah.. knp bley slow ah… tkder org donlod pape kan..

7. Puteri Nad :-) - May 6, 2007

ala orang tu mengomen camtu sebab heliza cantek jer tu…
hahaahahah

8. Puteri Nad :-) - May 6, 2007

kak fiza nad afundi shawal lahhhhhhhhhhhhhhhh..
haihhh dan ebi

yg lain out korangggggggg especially aswad yg merampas vote dafi..haha matila paranoia

9. fiza - May 6, 2007

kak fiza AFUNDI mila!!

setahu aku takde sape mendload..weken mmg tenet ampesh..kkdg wekdays pon same..huhu~

10. Puteri Nad :-) - May 6, 2007

ibarat laporan teknikal akan tenet kepada kakmin yg kuar merantau

11. Amoun - May 6, 2007

Salam..

1st) HELIZA nyer performance minggu ni aku tak tgk lagi.. Sat lagi aku tgk.. Kalo aku nak puji kutuk, aku buat kat YouTube hehe..

2nd) DAFI kuar.. What’s da fuss all about?? 😛 Anti-Dafian I am 😀 Kalo nak stay kerna rupa paras, jgn la masuk pertandingan showmanship.. Pi masuk modelling competition ke hapa 😉

3rd) Persembahan 4 DIVA tu aku dah tgk.. Tp aku tgk kat link lain.. & dalam link tu byk giler fans bertelagah.. Esp. CT’s FAN vs JAC’s FAN.. Haha adoi aku gelak jer.. Apsal la takleh nak terima hakikat vocal Jac yg paling menyerlah dalam performance ni?? –> pertanyaan ini tidak mempersoalkan keHEBATan CT so JANGAN CINCANG AKU 😀

12. pluginbaby - May 7, 2007

hehe… nak video clip lawa amik la kt jiwang torrent.. request je.. nnt ade org uploadkan persembahan akk nak tuh

13. little healer - May 7, 2007

marilah kita sama2 komplot undi SHAWALLL…..

ihab,
hohoho.. tak cincang punyer.. kita kawan.. ngeh ngeh gneh 😛 I AGREE that JAC nyer vocal agak menyerlah and that is because it was meant to be that way. SITI n AISHAH although dijadikan ala2 backing singer.. they were fantastic backing singers.. bukannya senang nk buat backing.. tgk sajorr bebudak AF tuh.. hancur lagu hancur!! Plus, I dun think SITI mind sebab she knows that everyone is aware of her greatness .. people only have to look back at her performance singing CINTA YANG DI AKHIR GARISAN – another 4 diva collaboration to say ‘WOW! She can sing!’

dhil,
thanks dear..

14. Lisa ♥ - May 9, 2007

yang, i bleh ship ke uk lens tu.. tp u kena bayar kos shipping la… nak?

15. little healer - May 9, 2007

oh… can can can.. wait ah… afterwrds I check your website again… miahaha.. 😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: