jump to navigation

:: Incredible Hunk August 16, 2007

Posted by Minci 先生 in Just For Fun.
trackback

To get out of a difficulty, one usually must go through it

Read more Beautiful Words here.

Imagine how difficult it is for this man to transform himself to be this;

From this

The whole process and gruesome pictures are available elsewhere(Weight Loss Pics). I just wish I knew the story that comes with it.

Advertisements

Comments»

1. kaSyah - August 16, 2007

dah tengok..betul ke? nape muka die xgemuk tapi badan banyak lemak…camner tu ye..

doktor2,leh tolong terangkan x?

2. shutterspeaks - August 16, 2007

cik minci ada ke tu?

lipo suction and then buang isi lebih? tp alahai, sedey betul tgk part isi nya mengelebeh lps diet itu. from zero to hero. mmg ramai aweks sker pas nih. mcm dlm ctr swan lab ke apa ke?

3. azli - August 16, 2007

dia kelihatan segak dengan cara menguruskan badan, liposuction membawa risiko kepada fat embolism dan itu agak berbahaya, lebih baik jikalau beliau membuat pembedahan gastric banding atau roux n y saya tak tau mengeja

saudari minci nak berbuat begitu juga kah? tapi saudari telah sedia slim

4. Helenad - August 16, 2007

hohhohoho
so hunky!!

5. Danial - August 16, 2007

omg…its better to go to gym…gruesome…

6. Danial - August 16, 2007

thats what i think. but congrats aa, die dpt bentuk badan menarik. lol

mesti seksa…

7. Amoun - August 16, 2007

Salam…

When there’s a will.. there’s a way!!
Hell this guy’s will must be like so damn strong!!
I must have the same will to bcome a GOOD DOCTOR!! LOL..

Abg aku agak besar BMI dia.. Camne nak suruh dia ada WILL yg sebegini kuat utk turunkan BMI dia yer? hehe

8. jet - August 16, 2007

jika kite lihat pada gambar berbaju biru incik kasyah, tentulah nampak kepala die ade fat pada bahagian bawah dagu, pipi dan leher..kepala nak kasi besar kat bahagian mana lg?[kamen, baez, nad smbg, aku tatau nk ckp apa..haha]

hoh..tp, yeh..cool gak bende ni..heh~

9. Ayumi Nakamura - August 16, 2007

that is superb. can you elaborate how he sheds his weight and become that hunky. i agree with helen he is hunky *drools*

10. Nur Amirah Shaharom - August 16, 2007

uishh… tengok mcm berbahaya je — refer to orangnye dan jgak cara yg dia gunakan to get “so hunky!!!” from commentators.

11. Minci - August 16, 2007

kasyah,
seperti yg telah diterangkan oleh jet..ada jer lemak kat bawah dagu dia.. nk ltk lemak kat mana lagi.. takkanlah muka tuh nk jadi mcm span plak kan..

shutterspeaks,
ah ada.. takziah atas nasib ikan ok.. hmmm.. aku tk tau sbnrnyer apa citer di sebalik ‘kekurusan’ dia.. mungkin dia ada buat exercise.. pastuh ekna potong yg gelebeh2 lebihan sbb yg lebih2 tuh mmg akan stay cam tuh jer..

azli,
oh..saya cukup gembira dgn keadaan saya sekarang

helenad,
yea.. mcm mau ku bawak masuk tido.. ahahaha

Danial,
a ah.. tahniah kpd dia.. rajin dia bina otot.

Amoun,
Benar! benar! Tunjuklah gambar nih kat abg kau

Jet,
oh.. penjelasan kau sgt bernas dan berilmiah..

ayumi nakamura,
are u Hiro’s gf?

amirah,
seems like it. too bad we don’t know the real story..

12. chot - August 17, 2007

oo ngerinya…

13. mixterr - August 18, 2007

yerla ngerila.. silap step.. sudah terlalu gemuk baru nak diet…

14. Minci - August 18, 2007

chot,
agak ah..

mixterr,
yerp.. kesedarannya dtg lambat


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: