jump to navigation

:: Clock changes October 27, 2007

Posted by Minci 先生 in Everyday Life.
trackback

The clock will be adjusted backwards this weekend. Meaning an extra hour to study in the morning just before the ward round. Geek Mode pliss.:mrgreen:

Prayer times will change but class would still start at 9. Only that, the day would be much brighter. Thus, not having to leave home in the dark and come back home in the dark as well.

News in Yahoo! predicted a 25% rise of burglaries this weekend, so I can only remind everybody to be careful, yah???? We don’t want anything bad to happen again. [Kazomi the fallen Yakuza]

Read More about Daylight Saving Time [WikiPedia]

Comments»

1. shutterspeaks - October 27, 2007

aku masih kurang faham apa kejadahnya DST nih, yang aku pasti, GMT +8 xde ketan dengan DST. Berhati2 di jalan raya minci, 25% tuh banyak tuhh…

2. cakapaje - October 27, 2007

Salam Minci,

Shutterspeaks is right, do be careful.

The only significant thing I remember about this change of time is during summer. Time tu kira masih baru, terkejut at 3 am, terkejut tengok luar punya le terang! Tapi setan punya jahat, dia duduk reremai kat mata, maka tertidur balik🙂

3. hafiz - October 27, 2007

on the other side of hemisphere, I’m losing one hour🙂

the phrase that help me with daylight saving time is ‘spring forward, fall backward’.

4. Nur Amirah Shaharom - October 28, 2007

Erm, rasanya saya perlukan penjelasan lanjut dari DrMin…

5. Minci - October 28, 2007

shutterspeaks + amirah,
Demi menggunakan cahaya matahari dgn sebaik2nya di musim panas, waktu telah dipercepatkan supaya hari dpt dimulakan dgn lebih awal. tak reti nk terangkan dgn lebih lanjut.😛

cakapaje,
hohoho.. pastinya setan2 itu gemok2 belaka juga. subuh in summer mmg mencabar.

hafiz,
a ah.. musim kita terbalik kan.. nice phrase..

6. adiratna - October 29, 2007

kat malaysia pun sama ketika musim buah ’spring forward ( untuk makan durian), fall backward ( bersandar bila dah kenyang)’.

7. kaSyah - October 29, 2007


spring forward, fall backward,

hhaha..baru tau ade kat mesia ni.


Demi menggunakan cahaya matahari dgn sebaik2nya di musim panas, waktu telah dipercepatkan supaya hari dpt dimulakan dgn lebih awal

aku pun musykil gak kadang2 mende ni. cuba nak fahamkan betul2 b4 going to oversea..hehe

8. shutterspeaks - October 29, 2007

jadi maknanya, jam sebenarnya kol 4 pagi, tp sbb matahari da naik, DTS da ubah time jadik kol 6 pagi gituu

9. Minci - October 29, 2007

adiratna,
ahahaha..tersedak aku minum air..

kasyah,
fahamkanlah..senang jer

shutterspeaks,
ah..bolehlah diterima ..tahniah.. kasik reben kemenangan kaler pink satu

10. yanti - October 30, 2007

while you got extra hour of sleep, i got less here and my thesis is due tomorrow!

11. Minci - October 30, 2007

oh dear.. all the best love


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: