jump to navigation

:: Mustang November 20, 2007

Posted by Minci 先生 in Medical School.
trackback

Hari ini saya telah dipanggil sebagai ‘nama ayah saya’ dan bukannya nama saya oleh cikgu saya di hospital. PElik OK!!

“Mustang*bukan nama sebenar ayah saya, mari sini!”
“Mustang, tolong hulurkan saya fail itu”
“Mustang, Mustang, Mustang”

Matilah kena biasakan diri.

Comments»

1. jet - November 20, 2007

kamen..leh je kamu cakap, “it’s kamen”

2. Puteri Nad =( - November 20, 2007

itu adalah biasa
sedangkan nad dipanggil BINTI haha

3. fiza - November 20, 2007

tadi dr Y panggey name kite ape ntah..pastu bile kite betolkan..dia gelak2..katenye otak dah tua..haha~

4. nautilusiv - November 21, 2007

hahahahahaha…tang BINTI tu memang kelakar…hahahahahahaha… ramai orang nama BNTI kat mesia ni…hahahahaha

5. Minci - November 21, 2007

JEt,
tapi dia suda tahu nama saya kamen.. huhu

nad,
padanlah boleh terus panggil NADBINTIK

jet,
FiFi ker dia panggil kau😛

adiratna,
deswaii.. hihi

6. Puteri Nad =( - November 21, 2007

iye cik nautiluvis.. ada 5 binti sumernye dalam kelas..

7. jet - November 21, 2007

kamen..kenapa ko taip nama kak fiza tuh jet..bukankan nama die fiza..ko nak kena lempang ke ape..ko nak sume org dipanggel nama yg sala ke…baek..pasni ko akan dipanggel nautilusiv..[matila bebelit2]

8. daju - November 21, 2007

hehh..kt sini Binti my middle name..
diorg slalu xreti sebut my name..
suke je..bile prof bg balek exam papers..and dia akan try to pronounce my name byk2 kali..dhtu..satu class nnti tau..haha..
tp if dh xreti sgt..mmg panggil last name gak ler..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: