jump to navigation

:: Nandayo.. January 25, 2008

Posted by Minci 先生 in Everyday Life.
Tags:
trackback

At last.. I get to use the computer.

Eversince the lads of this house knows how to get songs from the internet, they’ve been hogging the screen at every chance they get. . That includes the veteran lad as well. (As a matter of fact, Father is sitting right beside me, eyeing for the seat once I get up, matilah I nak breakfast). Bosan tau nak tunggu my turn. Uhuk uhuk.

Russell Watson – Nella Fantasia

They would;
1. Search for the name/singer of the songs they want – cause sometimes they may have listened it as soundtracks in the movies or something.

2. Listen to it in full in Youtube (to make sure if they truly want the song or not)

3. Muat-turun the track.

4. Transfer it to their MP3 player.

See what this cute sis/pretty daughter is going through? Ha ha..
*Father is deliberately scratching his hairless head now. Maybe it’s time to have my breakfast. Ta*

Comments»

1. jet - January 26, 2008

kamen..nnt kena tibai..lari..larikan diri..naseb aku tade, kot ade kena beratur sekali..hehe..

oh, anda telah ditag..abaikan jika telah/pernah membuatnye..

2. baez-minci-kun - January 26, 2008

tersisih tak penah ditag oleh jet, terus nannes sambil pandang dinding yang warna hijau cair maka tak padan ngan warna comforter ku yang coklat dan keemasan

tapi kakmin, kelakarnye lmbg masing2 terer mendowload la plak mp3, guna napster yang teknik pay2 ke, sila guna napster sbb murah sgt yet seme lagu ada!

limewire cam da tak bes lately, susah nak search lagu

utube is free btw lol

kalo nak lagu2 melayu, dload je kat gadafi.blogspot.com, ada ribuan lagu melayu, dan RM mode, jadi dia takleh masuk mp3 player yang tak support

lastly, imeem sajor, berlambak katanye hehe

3. baez-minci-kun - January 26, 2008

omg matila panjang di atas

4. Minci - January 26, 2008

jet,
hohoyea.. kena tag..seronoknyer..jap gi aku check

baez,
terima kasih di atas ilmu panjang yang diberikan.. akan ku usyar apa yg patut.

5. jet - January 26, 2008

baez..kamu ditag..puas?puas?hah?puas..[sambil menghenyakkan tubuh dengan kasar ke atas sofa lembut]

6. Minci - January 26, 2008

wahahaha.. terbayang perlawanan WWF.. semestinya aku amat meminati Ray Mysterio ittew..

7. hayat - January 26, 2008

hehe… lawak pun ada… ko gempak la sikit kata nnt kena tangkap download2 lagu nihh…

8. baez-minci-kun - January 26, 2008

baez..kamu ditag..puas?puas?hah?puas..[sambil menghenyakkan tubuh dengan kasar ke atas sofa lembut] –> owhhh bersikap rebellious pula dikau terhadap ku, malahan wat ape atas sofa lembut, sila hentak badan anda atas lantai nan keras baru merasa kesakitan! muahahahaha

9. Minci - January 27, 2008

hayat,
ohhh..aku dah ckp dah.. aku siap bagi contoh bebudak kat Singapore yg kena tangkap dan kena denda tuh.. ha ha

baez,
hohoho.. itu maknanya Jet masih kasihkan dikau walaupun ber’mode’ rebellious..

10. baez-minci-kun - January 27, 2008

omg jet kasihkan daku ke
terus blushing sambil pandang tersipu2 menjeling ke arah jet

11. baez-minci-kun - January 27, 2008

omg
estranged lagu itu kamu menang juara lagu
daku brasa they deserve to win
lambang lagu tu ala2 indon dan bes jua

12. Minci - January 28, 2008

baez,
pliss jgn perasan..
I rela ESTRANGE menang daripada anugerah tersebut dirangkul oleh ‘izinkanku pergi’


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: