jump to navigation

:: Mandi February 22, 2008

Posted by Minci 先生 in Everyday Life.
Tags: , , ,
trackback

Mandi pagi menentukan segalanya.

To not take your morning bath means that;
1.The likelihood of me staying indoors is high. This precious time can be spent onto doing my elective report, washing the laundry, clean the dirty Kancil, listen to Faizal Tahir over and over again. (omg.. im soooo in a rock mode at the moment)
2.Having to suffer silently when my mothers friends come over to the house for an unexpected visit and comments on my body odour. choice of fashion at home. Kelawar is so not in for ‘anak dara’ at home. or of my activities a.k.a. sat in front of the laptop all day.
3. I can have as many cups of caffeine containing drinks as I like without fear of bursting my bladder.

FIQ – BukTi

 

To take my morning bath means that;
1. I can hop into my Kancil anytime to paint the town red. Or go to a CD store and buy Faizal Tahir’s CD.
2. Ready, anytime. Rajin, always.

 

1202h – blom mandi

Comments»

1. Puteri Nad =( - February 22, 2008

lol,not to take my morning bath means akan x bertenaga dan akan mcm limp for the rest of the day.. heheheh

2. cakapaje - February 22, 2008

Salam Minci,

Not taking morning showers also bermakna malaikat rezekit lari jauh jauh🙂

3. jet - February 22, 2008

mandi ah kamen..i pun da mandi tau..i malas nak msok dapo arini..i nak dok dpn laptop je gak..buat 8 isen leh?hahahha..

to not mandi in the morning means that u stink like hell..but everyone still loves u..

4. baez - February 22, 2008

i wont skip my morning bath ok sejak dahulu kala
unless kalo da bgn jam 12 gamaknye
muehehehe itu adalah akan berlaku dengan rampant bile cuti 10 minggu ni
cakap aje mandi stiap pagi ke?

5. Puteri Nad =( - February 22, 2008

cakapaje x mandi la tu

6. hayat - February 22, 2008

apsal aku ada bau kambeng boer busukk nihh wahahahah…

x abes faizal taher dia… dah balik dari johor?

dude,

xleh tunggu danish… danish da 4 bulan baru balik kl… nadiah da ada kl skang… boleh lah g izzi pizza ahahah… how to kontek ko.. minah kancil rempit…

7. cakapaje - February 22, 2008

Ullo! ullo! Baez dan Puteri Nad…pernah tengok camna Arwah P Ramlee mandi pepagi tak dalam cerita Pendekar Bujang Lapok…cam tu lah saya🙂

8. Minci - February 22, 2008

nad,
limping ala2 malingering gitu..

cakapaje,
opsie.. terus mandi awal esok pagi.. oh.. mandi gaya gosok2 mata jah ker??

jet,
maka dari tadi aku menanti 8 isen.. thank you.. I know you love me.. mmuahaha

baez,
ohh.. I jarang skip actually… just today (matilah nk cover)

hayat,
heyyy.. ini kambeng byk comel tau. kau kutuk kang , kamben ini akan meng’attack’ dikau ibarat citer black sheep..MUAHAHAHHA..gelak evil yg memanjang
yer..sudah balik dari johor..
aku sudah letak nombor tefon aku kat email incik.. kalau tk dpt.. kasyah-kun have my number..🙂

9. baez - February 22, 2008

ahaha cakap aje jgn mandi begitu !
sila mandi selama 15 minit tanda pembersihan sejagat

kamen 1 march @ carnaby street @ 12 noon sila mandi tika bertemu

10. cakapaje - February 22, 2008

baez,

Tu mandi camtu lah 15 minit🙂

1st March kat carnaby street eh? Set! Tapi Minci, Jet and Fiza takleh gi tau, cuma I je🙂

11. Puteri Nad =( - February 22, 2008

kamen me tunggu kat sharoe wif pasta, 0000 hours..hoping for milo

12. baez - February 22, 2008

takleh ok nemincukun
lambang masa tu kan anda sedang sebok ! demi hari besar

13. Que - February 22, 2008

not taking a morning bath then terus pakai baju gi ward means ketiak ku akan perspires cam nak rak lantas menjadikkan aku lebih paranoid dgn bau badan LOL


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: