jump to navigation

:: Feed Cannibals Quiz March 20, 2008

Posted by Minci 先生 in Just For Fun.
Tags:
trackback

How many cannibals could your body feed?
Created by OnePlusYou

Advertisements

Comments»

1. kaSyah - March 20, 2008

You could feed 13 cannibals!

yeah..jom masak gulai..muahahaha

2. Que - March 20, 2008

i can feeed 17 cannibals lak ha, tanda kene diet !

3. Danial - March 20, 2008

gue boleh bagi 13 cannibal makan…gilo ah…

4. memincikun - March 20, 2008

Minci,

Mulo den ingat den dah toruk! Tapi tengok KaSyah, Que dan Danial, den…alright lah! 🙂 Kalo si cannibals tu nak makan den, cumo 10 orang jo yang kenyang hehe.

5. kaSyah - March 20, 2008

memincikun ni kena buat lomak cili api….hehe

6. memincikun - March 21, 2008

Adus! KaSyah nak gulaikan den masak lomak cili api! Tapi tak sodap! Den raso kalau panggang baru sodap bab darah den manis 🙂

7. kaSyah - March 21, 2008

pehh panggang lagi best….darah manis tu biar mendidih keluar….menitik-nitik ayaq liur… >:) >:)

8. jet - March 21, 2008

saya suploh..kasik 10
kanibal makan badan aku ke aku makan 10 kanibal?

9. pluginbaby - March 21, 2008

i can only feed 13.. lol

10. lancelot of mountjoy - March 21, 2008

OMG 10 sajor? i was hoping for like 20 sigh, terus kata tak accuratelah sebab takkan daku ibarat jet sajor, jet kan ramping

11. Minci - March 21, 2008

wahahahaha..terus buat lauk berkawah dan masukkan korang sumer kat dlm.. miahahahaha..
dpt feed byk cannibal tk semestinya gedempol.. ketinggian danmuscle diambil kira.. haha
oi jet, kau nk makan 10 org cannibal plak ker? ha ha ha

ranking (dari kecil sampai besar)
1 – (8) minci
2 – (10) baez, jet, memincikun
3 – (13) kasyah, danial, pluginbaby
4 – (17) Que haidar.. lol

12. memincikun - March 21, 2008

Untuk Jet, kita biarkan dia makan semua kanibal tu.

Untuk kita, kalau semua dimasukkan dalam kawah sekali gus…er, ada ke kawah sebesar tu?

13. kaSyah - March 21, 2008

xnak. aku nak jadi kanibal. nak makan jet…hahahaha

14. kaSyah - March 21, 2008

ikut pangkat,

Que>>Sultan Que Mahkota Syah Alam

kasyah, danial, pluginbaby>>Datuk Temenggung, Datuk Laksamana ,Datuk Bendahara

baez, jet, memincikun>>dayang2 di istana

minci>>tukang masak diRaja

muahahaha..jgn makan dalam maa…

15. lancelot of mountjoy - March 21, 2008

oit kasyah aku takleh dayang lah, tu pompuan muahaha
terus pangeran baez sajor boleh?
dulu nama glemer kakmin is dayangku ******

16. cakapaje - March 21, 2008

Lancelot (belum dapat pangkat Sir, ek?),

Apa yang dimaksudkan KaSyah: dayang dayang kek istano tu kepunyaan kita berdua le 🙂
Hehe, kalau ini macam, terasa dunia, ana yang punya 🙂

17. pluginbaby - March 21, 2008

ceh.. dia wat ranking syap.. hahahha

18. Puteri Nad =( - March 21, 2008

ahahahah terpaksa join rank dayang2 gamaknye…tukang masak,masak sedap2 yeah hari nie~

19. DaRk AnGeL~* - March 21, 2008

wah.. menakutkan..
by the way, dropping by to say hello.. muah!

20. Minci - March 21, 2008

nice to see everybody enjoying being eaten by cannibals.. muahahha

21. pluginbaby - March 22, 2008

yeah. including U! hehe

22. jet - March 22, 2008

“baez, jet, memincikun>>dayang2 di istana”

“Apa yang dimaksudkan KaSyah: dayang dayang kek istano tu kepunyaan kita berdua le”

errr?dayang2 di istana tuh milik kite?wah, aku ni dayang ke mak ayam..ke dayang lesbo?apela..ngarot gile korang..

sblom makan kanibal, kite kne pastikan kanibal tu kalu usul die dari hutan, kita mndikan die dulu..dan kanibal2 laen yg tak reti nak mandi..cm sy sekarang ini..

23. Minci - March 23, 2008

pluginbaby,
muahahaha.. kejamm!! 😛

jet,
ko dayng tua yg dah retire dan jadi mak ayam. pastuh anak2 ayam ko adalah dayang lesbo.. miahahaha

24. scalloped2 - March 24, 2008

I could feed 18 hungry cannibals. Hope they would all be woman!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: