jump to navigation

:: Happy mother’s day May 10, 2008

Posted by Minci 先生 in Everyday Life.
trackback

I know it’s a bit early but oh well… tak per lah.

Lagu Hari Ibu – Band Hujan

Mum, I hope you got my flowers + famous amos cookies..😛

As for other mothers that I have come to known through blogging : Kak D, Kak Shila, Kak Intan, Tante, Aunty Mossavi and others, Mothers of my friends, Mothers who are the wives of my male blogger buddies, Future mothers yang dah kawen, future mothers yg tgh berBF, future mothers yg belum berBF tapi berangan nak kawen sebelum umur 30.. I wish all of you a Happy Mother’s Day.

Hugs and kisses,

Minci

Comments»

1. kak fiza - May 10, 2008

oh..happy mother’s day to aunty a.k.a mak kamen!!

and to all mothers out there, selamat hari ibu jua!

2. mossavi - May 10, 2008

Thanks Minci & the Gang – love u all🙂 success always.

3. hafiz - May 10, 2008

wah, the wish also include the future mothers eh. That is a good wish.

4. Puteri Nad =) - May 10, 2008

thanks kakmin,
terharu..

5. kaSyah - May 10, 2008

did u use blooming?

and to all future wife yg nak kawen b4 30 tu…..ahahahaha..teringat lak…

6. 1january - May 10, 2008

sape ok nak kawen before 30?ok..aku up smpi 37..hehe

epi mother’s day to all mothers..

dan alFatihah untuk yang telah meninggalkan kita~

7. Minci - May 10, 2008

kak fiza,
miahahaha.. epi mday to u too

aunty mossavi,
love u too

hafiz,
why of course..😉

nad,
sila nanes 1 litre of tears..

kasyah,
no. i used love.com.my. have been using that for a while and the choices are good.

jet,
aku lah aku.. eyyy.. knp plak kau nk Up kan sampai 37.. muahahahaha
yerp. Al-Fatiha utk yg tlh meninggalkan kita. termasuklah arwah ‘ibu penjaga’ saya semasa di STf..

8. 1january - May 11, 2008

bia ko tesekse tunggu smpi 37..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: