jump to navigation

:: KakJet October 6, 2008

Posted by Minci 先生 in Everyday Life.
trackback

When being near isnt near enough..

 

 

Kakjet, her younger brother and her mother was involved in a car accident.

Kakjet has a concussion. Her mother … in ICU.

Please pray for the best.

I feel so helpless. I wish I could do more than just offering a prayer.😦

Maybe.. just maybe, I could make that journey..

Comments»

1. bzz - October 6, 2008

Insya-allah, Jett and family will be okay. Kita sama-sama mendoakannya.
Kem salam Jett kalau call dia. Cakap, ‘bersabar… Ini dugaan Allah. Insya-allah, Allah akan menjaga dia satu family.”

2. mossavi - October 6, 2008

Astaghfirullah …. its ok, sama-sama lah berdoa ……… insha’allah mohon dipelihara allah …..

3. Puteri Nad :) - October 6, 2008

god..
semuga jet OK!!
ya Allah

4. miyaki - October 7, 2008

tadi kami gayut dgn kajet jap
alhamdulillah, dia ok, jz tak igt apa yg jd exactly
tp dah tade pain, jz sengal2, dah boleh gelak2
tp bleh tell dia sgt risau about mak dia
makcik dah conscious, from what azah bgtau, stabil tp still in ICU
huhu, paham perasaan kamen, huhu
mcm rasa tak keruan tp taktau nak watpe
kamen, klu ko g jenguk dia, kem salam sayang n be strong n lots of hugs n kisses dpd kami ye

5. Minci 先生 - October 7, 2008

yay.. lega rasanya dengar kakjet dah ok..
moga induksi BTN sama.. nanti akan menatang kakjet seperti minyak yang penuh

6. hafiz - October 8, 2008

owh, a bit horror juga kalau dengar macam tu. wishing them speedy recovery.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: