jump to navigation

:: Orang Tengah October 14, 2008

Posted by Minci 先生 in Everyday Life.
trackback

Jangan guna orang tengah boleh. Ada benda nak cakap, cakap sendirilah..

Photobucket

Comments»

1. Mossavio - October 14, 2008

Dah tentu dalam mode “tak keruan” + “berasap”.

2. miyaki - October 14, 2008

ni pekene ni?
mesti tgok byk sgt drama melayu nih

3. Pok Deng - October 15, 2008

Saya nak bagitau mossavi untuk bagitau sama gumbleed and untuk bagitau sama puteri nad and untuk bagitau sama minci – “awat?”

4. Mossavio - October 15, 2008

Tolong bagitau pada minci, kalau pening tampal koyok, kalau marah bawak golok..

5. Minci 先生 - October 16, 2008

tolong bagitau kat blog suro bagitau kat sumerang,’korang kenapa??’ he he he😛

drama melayu byk sgt konflik yg tah pape, iklan kat tv plak byk sgt on tuala wanita.. haih..udah2 lah tuh

6. gumbleed - October 16, 2008

jiran aku punya pakcik punya anak bongsu punya abang ipar punya nenek punya besan punya awek yang ada KONFLIK dengan dia punya posmen semalam bagitu MINCI CAKAP dalam BLOG kat SURO ada cite ORANG TENGAH pakai TUALA WANITA sambil makan CORNFLAKES brand TAH PAPE ???

huhu..ini kes “lost in translation” ke ni ??

7. malu lelaju - October 22, 2008

cam ner nak create blog yew???/ tulong2!!!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: