jump to navigation

:: Wrath-ing April 19, 2009

Posted by Minci 先生 in 455176.
trackback

I love my car but today some foolish old man and his pathetic non-circumsized son rammed into Mizi and did a lot of damage.

I am post-call . I cannot think straight and worst still, I didnt know what to do. NOne of the bystanders did anything to help solve the issue and opted to enjoy the show the instead. Imbecile.

Im so sad.

I was so disgusted at the pakciks explanation. It was so obvious that he doesnt want to pay for the damage. He did not even offer any compensation inreturn. Well pakcik.. heres my prayer for you

Saya doakan agar perniagaan tanaman pakcik kerugian. Hancur. Muflis. Saya doakan agar pakcik ditimpa kesakitan yang amat hingga pakcik tidak boleh memandu lagi lori kuning yang buruk itu. Saya harap anak pakcik yang bangang itu juga akan ditimpa kesusahan yang sama selama 14 keturunan. Saya juga harap akan tiba suatu ketika bilamana pakcik sendiri akan rasa menyesal akan keadaan pakcik dan akan pergi ke ahli nujum untuk mengetahui mengapakah nasib dirinya menjadi sedemikian rupa.

Dan ahli nujum itu akan meyuruh dikau memohon ampun daripada aku dan kau akan berlutut di hadapan aku supaya sumpahan ini diangkat.

padan muka.. biar sajor

i hate you

Comments»

1. shank - April 19, 2009

kejamnye…

aku nak panggil ko gremlin la…

cute little thing that will turn evil bile kene air…

takot..

2. inquisitor - April 19, 2009

i’m sorry, you don’t deserve to be treated that way😦

3. Soberr8 - April 19, 2009

By any chance u took the ‘lori busuk kunin’ license plate? g wt repot pulis jer… t bole claim secara auto matis..x baik gado2, simpan2 dendam nie.. jerat syaitan nie.. (klu aku pn, dh lama dh baham cilakak camnie..huhu) ait Min? my 2cents..😉

4. khaliqok - April 19, 2009

aku gelak2 sambil tergamam dengan mulut ko yg makin puaka …lol
tak pon kalo next time ko sangkut menda2 cam ni call la cik abang.. die dah muncul lom?

5. Puteri Nad =) - April 20, 2009

jahatnye okie..
tampa dia..

6. Minci 先生 - April 20, 2009

shank,
yah.. Gremlin Jadian gamaknya.. ha ha ha ha

inquisitor,
thank u sir

soberr,
of course not.. I was too not bothered at the time to take action..
yah.. mmg kurang baik sebenarnya berdendam nih
nanti tak pepasal aku resurrect jadi ‘The Grudge’.. miahahha

khalikok,
this is what Single-ism and Housemanship do to nice lil ladies like myself..
haih.. cik abang i masih blm dalam kamus hidup lagi.. ntah dia perasan ke tak sebenarnya.. tkper2, slow and steady.. miahaha
altho sudah diberi crash course mengenai ‘car savvy for ladies’ oleh him who i have in mind..

*matilah aku semakin daring mengexpose hati dan perasaan*

nad,
dah tampa dah
also dah makan dia ibarat cannibal semalam .. miahaha

7. marisa - April 22, 2009

hahaha..

gile scary sumpahan ko..meh aku tlg hembus kiri hembus kanan kasik jadik sumpahan tuh..

ko ni, kalo masih membujang sampai jadik MO, akan jadik jenis yg mean macam minah2 kat wad bebudak…

kah kah kah….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: